Σχετικά με εμάς

 

Η επιχείρηση «Τοσουνίδης» εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί της Οδού Βαλαωρίτου 18 & Λέοντος Σοφού 22 στο ιστορικό κέντρο της πόλης και ασχολείται με την εμπορία (χονδρική και λιανική) εσωρούχων, πυζαμών καλτσών και ειδών προικός. Τα προϊόντα που προσφέρονται από την επιχείρηση «Τοσουνίδης» προέρχονται από μεγάλες μεταποιητικές εταιρίες ειδών κλωστουφαντουργίας τόσο εγχώριες όσο και του εξωτερικού, επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα, και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής. Η επιχείρηση «Τοσουνίδης» έχει πελατοκεντρική αντίληψη και για αυτό δίνει μεγάλη σημασία στην εξυπηρέτηση πελατων και μετά την πώληση καθώς και την εγγύηση των παρεχόμενων προιόντων.

Η επιχείρηση «Τοσουνίδης» ιδρύθηκε στη Ροδόπολη Σερρών το 1964 από το Σάββα Θ. Τοσουνίδη με αντικείμενο το εμπόριο υφασμάτων, νεωτερισμών, ενδυμάτων και συναφών ειδών με την επωνυμία Σ & Σ Τοσουνίδης Ο.Ε. με συνεταίρο τον ξάδερφό του Σωκράτη Τοσουνίδη. Στη συνέχεια η επιχείρηση επεκτάθηκε και στο γενικό εμπόριο ηλεκτρικών ειδών και επίπλων και έως το 1983.

Τον Ιούλιο του 1984 η επιχείρηση Σ & Σ Τοσουνίδης Ο.Ε. διαλύεται και ο Σάββας Τοσουνίδης μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και εξαγοράζει την Αποθήκη Νεωτερισμών Κακάλης Δημήτριος με αντικείμενο το σημερινό εξειδικευμένο αντικείμενο εμπορίας Εσωρούχων, Πυζαμών, Καλτσών, Εξωρούχων και Ειδών Νεωτερισμού και Ειδών Προικός με την επωνυμία «Τοσουνίδης»

Για πάνω από 38 στη νέα έδρα της, η επιχείρηση «Τοσουνίδης» έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στο χώρο των Εσωρούχων, Πυζαμών, Καλτσών, & Ειδών Νεωτερισμού και Ειδών Προικός και έχει καταστεί ένας σημαντικός εμπορικός πόλος στα είδη αυτά με το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο της σε λιανική και χονδρική πώληση των ειδών αυτών. Με το πελατολόγιο να εκτείνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχείρησης βασίζεται στην συνεχόμενη ανανέωση των ειδών που εμπορεύεται ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας καθώς και τις προτιμήσεις των πελατών της καθώς και στην απολύτως πελατοκεντρική προσέγγιση των πελατών της και της εξυπηρέτησής τους.

Αποστολή και στόχος της επιχείρησης αποτελεί η συνεχής ανανέωση των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της, η απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της και η ποιοτική υποστήριξη των προϊόντων που εμπορεύεται.

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Παραγγελιών εντός Ελλάδας με αξία άνω των 40€. Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες.